EtusivuUutisetTervetuloa Globaalikasvatusiltaan 29.11.!

Tervetuloa Globaalikasvatusiltaan 29.11.!

Julkaistu

[:fi] 

 

Oletko globaalikasvatuksen, nuorison, pedagogiikan tai globaalin eriarvoisuuden kysymysten tuntija?

Tule suunnittelemaan uudenlaista globaalikasvatusta!

Mitkä ovat keskeiset nuoria koskevat globaalin eriarvoisuuden kysymykset juuri nyt? Miten näistä asioista tulisi puhua nuorten kanssa? Miten nuorten äänen saa kuuluviin?

Kansainvälinen solidaarisuustyö ry. kutsuu sinut ideoimaan uuden globaalikasvatustyöpajansa sisältöjä ja samalla nauttimaan jouluista ruokaa ja juomaa toimistollemme torstaina 29.11. klo 17-20. Toimistomme sijaitsee Sörnäisissä, osoitteessa Hämeentie 29, 6. krs.

MITÄ: Edellisessä hankkeessamme keskustelimme köyhyydestä ja globaalista eriarvoisuudesta äärimmäisen rikkauden näkökulmasta. Nyt haluamme työstää löydöksemme nuorille suunnattuiksi globaalikasvatustyöpajoiksi. Tule mukaan muuttamaan tapaa, jolla globaalista eriarvoisuudesta puhutaan!

Tarjoilemme vegaanista purtavaa sekä glögiä ja pipareita. Tarjoilujen ja tuolimäärän mitoittamiseksi ilmoittauduthan osoitteeseen [email protected] viimeistään 27.11.

TERVETULOA!

Toimistomme ei valitettavasti ole esteetön. Toimistoomme pääsee hissin ja porrasluiskojen avulla, mutta vessamme ovat erittäin ahtaita. Hissin oven leveys on 72 cm ja ovi rappukäytävään on 91 cm leveä. Toimistomme pienikokoisten vessojen ovien leveys on 60 cm. Vessoihin on 4 ja 7 cm kynnykset. Talossa on käytössä myös leveä tavarahissi, jonka sisäänkäynti löytyy talon takapihalta. Jos käytät tavarahissiä, soitathan ensin toimistomme työntekijälle. Lähin julkinen esteetön vessa sijaitsee Sörnäisten metroasemalla (esteetön sisäänkäynti Helsinginkadulta).[:]