EtusivuUutisetRyhdy Eriarvoisuusguruksi!

Ryhdy Eriarvoisuusguruksi!

Julkaistu

[:fi]Perehdy taloudelliseen eriarvoisuuteen ja opi kertomaan siitä myös muille!

Järjestämme kenelle tahansa avoimen, ilmaisen koulutuksen 11.5. Helsingissä – tule mukaan!

Kansainvälinen solidaarisuustyö ry. julkaisee huhtikuussa 2019 globaalikasvatusmateriaalin, jonka tarkoituksena on perehdyttää nuoria taloudellisen eriarvoisuuden muuttuviin sävyihin – kiinnittää siis suurin huomio nimenomaan äärimmäiseen rikkauteen ongelmana, siihen miten hyvinvointi ei valu ”alaspäin” vauraimmilta väestönosilta.

Osana globaalikasvatusmateriaalia on myös elämyksellinen pelisimulaatio 1/99%, joka on valmis huhtikuun aikana.

Kv-solidin koulutuksessa opit maailmanpolitiikan yliopistonlehtori, tietokirjailija Teppo Eskelisen avulla taloudellisen eriarvoisuuden perusasiat sekä opit käsittelemään aihetta kriittisestä, tuoreesta näkökulmasta.

Pedagogisessa osuudessa globaalikasvatusmateriaalin tuottaja, Kv-solidin hankekoordinaattori ja yhteisöpedagogi Minna Sumelius perehdyttää sinut eriarvoisuustyöpajan vetäjäksi. Pääset pelaamaan myös aihetta käsittelevää, uunituoretta elämyksellistä pelisimulaatiotamme 1%/99%.

Koulutukseemme osallistuminen on ilmaista ja matkakulut kotimaasta maksetaan. Korvaamisen edellytys on se, että sitoudut vetämään työpajan vähintään kerran joko Kv-solidin vapaaehtoisena tai omassa järjestössäsi/muussa ryhmässä.

Tarjoamme osallistujille kevyen, vegaanisen aterian!

Ilmoittaudu oheisella lomakkeella viimeistään 6.5.:

https://docs.google.com/forms/d/13mVHhc6YlW0erSln_5GCzsl8F6_rmtGEKTmfer1Fokc/edit

Jos sinulla on ongelmia lomakkeen kanssa, laita sähköpostitse nimesi, tieto siitä tarvitsetko matkakulujen korvausta ja jos tarvitset, mistä sekä kerro mahdollinen erikoisruokavaliosi. Lähetä nämä osoitteeseen [email protected].[:]