EtusivuUutisetMinna Sumelius hankekoordinaattoriksi

Minna Sumelius hankekoordinaattoriksi

Julkaistu

[:fi]Kv-solidin uutta viestintähanketta on valittu koordinoimaan yhteisöpedagogi Minna Sumelius Turusta. Hankkeessa tarkastellaan globaalin köyhyyden ja eriarvoisuuden muuttuvaa luonnetta. Hankkeeseen on saatu tukea Kuluttajaosuuskuntien säätiöltä.

Minna Sumelius on 37-vuotias aktivisti ja järjestöjen projektityön ammattilainen. Hän valmistui keväällä 2009 Humanistisesta ammattikorkeakoulusta yhteisöpedagogiksi (amk), suuntautuen järjestötyön ohjaamiseen, johtamiseen ja kehittämiseen.

Sumelius on työskennellyt aiemmin mm. Suomen Luonnosuojeluliiton kahdessa kehitysyhteistyöhankkeessa, Suomen Sosiaalifoorumin projektisihteerinä, Rakennusliiton tutkimuskoordinaattorina sekä Vasemmistonuorten ilmastokampanjavastaavana.

Lisäksi hänellä on laaja luottamustoimi- ja vapaaehtoistyökokemus mm. Siemenpuu-säätiössä, Vasemmistoliitossa ja Greenpeacessa.

– Vasemmistolainen maailmankatsomus sekä globaalin oikeudemukaisuuden vaatimus ovat kaksi omaa ajatusmaailmaani hyvin vahvasti määrittelevää tekijää; siksi minusta on upeaa päästä toteuttamaan nimenomaan Kansainvälisen Solidaarisuustyön kehitysyhteistyövisiota, Sumelius sanoo.

– Odotan tulevalta työrupeamalta paljon inspiroivia kohtaamisia, runsaasti arvokkaita oivalluksia ja niiden tarjoamista myös muille sekä muureja murtavaa edistystä Kv-solidin teemojen Länsi-Saharan, globaalin perustulon ja uuden talouden suhteen![:]