EtusivuUutisetRekry: Osa-aikainen hanketyöntekijä

Rekry: Osa-aikainen hanketyöntekijä

Julkaistu

Kansainvälinen solidaarisuustyö etsii osa-aikaista hanketyöntekijää määräaikaiseen sopimukseen.

Kansainvälinen solidaarisuustyö on vuonna 1985 perustettu vasemmistolaista kehitysyhteistyötä, kehitysviestintää, sekä solidaarisuuskampanjoita tekevä järjestö. Vuonna 2024 aloitamme Kohti uiguurien ihmisoikeuksia -hankkeen, jonka tarkoituksena on lisätä tietoisuutta uiguurien ihmisoikeustilanteesta ja vaikuttaa Suomessa ja Euroopassa käytävään keskusteluun yritysvastuulainsäädännöstä.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa kokemusta järjestötoiminnasta tai hankkeista, viestinnästä erityisesti sosiaalisessa mediassa, hyvää kirjoitustaitoa ja suomen ja englannin kielen osaamista.

Katsomme eduksi kokemuksen tapahtumien järjestämisestä ja kansainvälisessä kontekstissa toimimisesta. Toivomme omatoimisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Työsuhteen laskennallinen työaika on 19 tuntia viikossa, jota sovelletaan työntekijän ja hankkeen aikataulujen mukaisesti. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan aikaisintaan 15.1.2024 ja viimeistään 1.2.2024. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin 8.-12.1.2024.

Työpaikka sijaitsee Kansainvälisen solidaarisuustyön toimistolla Helsingin Sörnäisissä. Työssä on joustava etätyömahdollisuus. Rahoituksesta riippuen työsuhdeen jatkaminen tai tuntiperusteiden korotukset ovat mahdollisia.

Hakemukset käsitellään anonyymisti ja kaikki hakuprosessin aikana vastaanotettu materiaali hävitetään kahden (2) kuukauden kuluttua valinnasta. Kannustamme eri vähemmistöryhmiin kuuluvia ihmisiä hakemaan tehtävään.

Lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus tehtävään sähköpostitse osoitteeseen [email protected] 4.1.2024 klo 23:59 mennessä.

Lisätiedot:
Valtteri Harakka, sihteeri ja taloudenhoitaja
[email protected]