Liity %-liikkeeseen

Prosenttiliikkeessä lahjoitat 1% kuukausittaisista tulosistasi kehitysyhteistyölle.

€ / kk

Kirjoita kuukausittaiset tulosi yllä olevaan kenttään.

Kansainvälinen Solidaarisuustyö tekee työtä maailman puolesta. Lahjoitukset ovat erityisen tärkeitä toimintamme mahdollistamiseksi. %-Liikkeessä lahjoitat prosentin kuukausittaisista tuloistasi työllemme. Lahjoitukset käsitellään turvallisesti ja summaa voi muuttaa tai lahjoituksen perua minuuteissa.

Lahjoita oheisella lomakkeella turvallisesti pankki- tai luttokortilla, tai luo verkkopankissasi toistuva maksu tilille FI47 1555 3000 1151 22 (Kansainvälinen Solidaarisuustyö ry). 

Lahjoitukset mahdollistavat järjestömme toiminnan. Esimerkiksi kun toteutamme solidaarisuuskampanjoita, niillä katetaan hankkeiden omarahoitusosuus. Käytämme varoja myös esimerkiksi viestintään ja järjestön juokseviin kuluihin.

KV-Solid on toiminut tärkeiden aiheiden parissa jo yli 30 vuotta. Viime vuosina olemme mm. vastustaneet Länsi-Saharan miehitystä, herättäneet tietoisuutta globaalista eriarvoisuudesta ja tukenut solidaarisuustaloutta. Lisätietoa saa toiminta-sivulla ja tilaamalla uutiskirjeemme!

Oheisella lomakkeella voit tehdä lahjoituksen turvallisesti pankki- tai luottokortilla. Henkilötietosi talletetaan turvallisesti maksunvälityspalvelun palvelimelle, niitä ei käytetä muihin tarkoituksiin. Saat joka kuukausi sähköpostiviestin kun maksu käsitellään, josta lahjoituksen tietoja voi myös tarvittaessa muuttaa.

Kun teet lahjoituksen saat sähköpostiviestin joka kerta, kun maksu käsitellään. Sähköpostiviestissä on myös linkki, josta lahjoituksen summaa voi muuttaa tai peruuttaa kokonaan. Lisätietoja lahjoittamisesta saa myös sähköpostitse, osoitteesta info@kvsolid.fi. 

Siirry sivun alkuun