EtusivuTue solidaarisuustyötä

Tue solidaarisuustyötä

Liity %-Liikkeeseen

Kansainvälinen Solidaarisuustyö tekee työtä maailman puolesta. Lahjoitukset ovat erityisen tärkeitä toimintamme mahdollistamiseksi. %-Liikkeessä lahjoitat prosentin kuukausittaisista tuloistasi työllemme. Lahjoitukset käsitellään turvallisesti ja summaa voi muuttaa tai lahjoituksen perua minuuteissa.

Lahjoita oheisella lomakkeella turvallisesti pankki- tai luttokortilla, tai luo verkkopankissasi toistuva maksu tilille FI47 1555 3000 1151 22 (Kansainvälinen Solidaarisuustyö ry). 

Mihin käytämme lahjoitukset

Lahjoitukset mahdollistavat Kansainvälisen Solidaarisuustyön toiminnan. Käytämme niitä esimerkiksi solidaarisuushankkeiden rahoittamiseen, viestintään ja omarahoitusosuuksien kattamiseen.

Toimintamme kohteita

Kansainvälinen Solidaarisuustyö on toiminut yli 30 vuotta oikeudenmukaisemman maailman puolesta. Viime vuosina toimintamme on keskittynyt mm. Länsi-Saharan miehityksen vastustamiseen, uiguurien ja palestiinalaisten oikeuksien puolustamiseen ja globaalista eriarvoisuudesta tiedottamiseen. Lue lisää toiminta-sivulla, tai tilaamalla uutiskirjeemme!

Pankki- ja luottokorttilahjoitukset

Oheisella lomakkeella voit tehdä lahjoituksen turvallisesti pankki- tai luottokortilla. Henkilötietosi talletetaan turvallisesti maksunvälityspalvelun palvelimelle, niitä ei käytetä muihin tarkoituksiin. Saat joka kuukausi sähköpostiviestin kun maksu käsitellään, josta lahjoituksen tietoja voi myös tarvittaessa muuttaa.

Lahjoituksen muuttaminen

Kun teet lahjoituksen saat sähköpostiviestin joka kerta, kun maksu käsitellään. Sähköpostiviestissä on myös linkki, josta lahjoituksen summaa voi muuttaa tai peruuttaa kokonaan. Lisätietoja lahjoittamisesta saa myös sähköpostitse, osoitteesta [email protected].

Rahankeräyslupa

Rahankeräyksen järjestäjä:

Kansainvälinen solidaarisuustyö ry
Y-tunnus: 2499486-3
Osoite: Lintulahdenkatu 10, 00500 Helsinki
Sähköpostiosoite: [email protected]


Rahankeräysvarojen käyttötarkoitus:

Rahankeräysvaroja käytetään hankkeiden valmisteluun, viestintään ja hallintoon, luottamushenkilöiden ja vapaaehtoisten kouluttamiseen, työntekijöiden palkkakuluihin, tapahtumien järjestämiseen, materiaalien suunnitteluun, painattamiseen ja jakeluun ja tapahtuma-, vuokra- ja palkkiokuluihin.

Rahankeräyslupanumero:

Lupanumero: RA/2022/1404
Voimassa alkaen: 12.10.2022
Voimassa koko Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta.