EtusivuUutisetVuosikokous lähestyy

Vuosikokous lähestyy

Julkaistu

nuijaKansainvälinen Solidaarisuustyö ry:n (Kv-Solid) vuosikokous pidetään torstaina, 27.3. klo 16.30 alkaen Kehitysyhteistyön palvelukeskus Kepan kokoushuone Auringossa (Töölöntorinkatu 2 A, Helsinki). Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Virallisen vuosikokouksen jälkeen, noin klo 17.15 alkaen, jatketaan toiminnan suunnitteluillalla, jossa käsitellään käynnistyvän Länsi-Sahara -kehitysyhteistyöhankkeen käytännön järjestelyjä, hankkeeseen liittyvää yhdistyksen varainhankintaa sekä Kv-Solidin toiminnan strategisia ja kehityspoliittisia painopisteitä tuleville vuosille.

Vuosikokouksessa äänivaltaa käyttävät Kv-Solidin jäsenjärjestöjen (Vasemmistonuoret, SDPL, Vasemmistoliitto ja Yleinen lehtimiesliitto) nimeämät kokousedustajat, mutta kokous on avoin kaikille Kv-Solidin toimijoille. Kv-Solidin toimintaan ja toiminnan suunnitteluun ovat tervetulleita kaikki vasemmistolaisesta kehitysyhteistyöstä ja -politiikasta sekä solidaarisuustyöstä kiinnostuneet. Toimintamme on tekijöidensä näköistä!

Nähdään siis 27.3.!