EtusivuTue solidaarisuustyötäLahjoitusehdot

Lahjoitusehdot

Yleiset ehdot:

Kansainvälinen Solidaarisuustyö ry. kerää tällä verkkosivulla lahjoituksia rahankeräysluvan mukaisesti.

Käytämme verkkosivuilla lahjoituspalvelua CustomDonations, joka vastaa mm. lahjoitusten ja henkilötietojen turvallisesta prosessoinnista. Lahjoituspalvelu puolestaan käyttää maksunvälityspalvelua Stripe, joka mm. vastaa maksujen turvallisesta prosessoimistesta.

Lahjoittamalla ymmärrät ja hyväksyt, että maksamastasi summasta maksetaan maksunvälityspalvelulle ja lahjoituspalvelulle käsittelymaksut. Lahjoituspalvelulle maksetaan 1,5% jokaisen lahjoituksen määrästä ja maksunvälityspalvelulle maksetaan 1,2% ja 0,25€ määrästä.

Esimerkiksi 20€ korttilahjoituksesta käsittelymaksuja kertyy 0,79€. Nämä käsittelymaksut ovat huomattavasti pienemmät, kuin monilla meitä suuremmilla järjestöillä ja ne mahdollistavat turvalliset rahankeräyksen meille. Lahjoittaminen ilman näitä kuluja onnistuu tilisiirtona.

Kertalahjoitus

Kertalahjoituksen voi tehdä joko korttimaksuna lahjoitussivullamme, tai tilisiirtona FI47 1555 3000 1151 22 viite 1070. Kertalahjoituksen voi kohdistaa joko järjestön yleiseen toimintaan, tai yksittäiseen kohteeseen. Säilytämme oikeuden vaihtaa lahjoituksen kohde, esimerkiksi kampanjan päätyessä.

Jatkuva lahjoitus

Tekemällä jatkuvan lahjoituksen sitoudut maksamaan sen valitsemasi aikavälin välein, sekä valitsemanasi päivänä. Sopimus on toistaiseksi voimassa. Sen voi lopettaa perumalla lahjoituksen.